Васиљевић: Новац се одливао у непознатом правцу, Пауновић: Правда сигурно побеђује 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Васиљевић: Новац се одливао у непознатом правцу, Пауновић: Правда сигурно побеђује
Trenutno na sajtu: 585       |       Podeli:
06.12.2016 | 0 коментар(а)



Нова Варош/Ужице - Да је Српска напредна странка (СНС) радила по закону, ја не бих био председник општине, већ бих био њихов коалициони партнер, изјавио је председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.



Васиљевић је гостујући у Дневнику западне Србије, заједно са његовим претходником Димитријем Пауновићем, актуелним начелником Златиборског округа, подсетио је да је формирање нове локалне власти омогућила одборница Гордана Куитар, која је одступила од одборничке групе СНС, јер је била незадовољна њиховим радом на локалу.

Када је реч о поднетим кривичним пријавама, Васиљевић каже да је то учињено, јер се новац у претходном периоду одливао у непознатом правцу.

С друге стране, Пауновић истиче да је у протеклом периоду вођена "прљава кампања" против СНС.

"Правда сигурно побеђује. Радујем се томе да судски органи, тужилаштво, ураде свој посао. Ја навијам за то да дођем једног дана овде и кажем како вас није срамота", рекао је Пауновић обраћајући се Васиљевићу.

Он изјавио да иако нису у власти, све пројекте које су започели воде у правцу да буду реализовани, додајући да не жели да Нова Варош иде један милиметар уназад.

ГОСТОВАЊЕ ВАСИЉЕВИЋА И ПАУНОВИЋА У ДНЕВНИКУ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ, МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ У НАСТАВКУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.311.606 посета
Тренутно на сајту: 585 посетилац(a)