“Виланд“ расписао конкурс за пријем радника у Чачку, просечна плата преко 40.000 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
“Виланд“ расписао конкурс за пријем радника у Чачку, просечна плата преко 40.000
Trenutno na sajtu: 734       |       Podeli:
16.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Немачка компанија “Виланд“, која ће до краја године покренути производњу на локацији

некадашње фабрике “Цер“, строго ће се придржавати Закона о раду, па ће радници запослени њиховим погонима имати плаћен прековремени рад, строго ће се поштовати годишњи одмор, а сви радници ће имати обезбеђен топли оброј и превоз.

Ово је најавила директорка чачанске филијале Регионалне привредне коморе Краљево Горана Танасковић, која је, како каже, у редовној комуникацији са представницима “Виланда“. Према њеним речима, просечна плата у овој фирми биће преко 40.000 динара.

До краја ове године у “Виланду“ ће бити запослено 60 радника, а следеће две године преко 200.

"У Виланду ће бити потребно 25 производних радника у првој фази. Потребно да радници имају радно искуство, али не у овој струци. Биће примљени и магационери, као и руковаоци производње. Биће запослен генерални одржавалац производње, који ће морати да познаје целокупан процес производње. За то радно место неопходна је висока стручна спрема. Ту су и још четири извршиоца са средњом стручном спремом, који ће се бавити планирањем и одржавањем процеса производње", каже Танасковић и напомиње да ће бити запослени и радници у области администрације и финансија.

За потенцијалне раднике биће организована обука у Немачкој. Пријављивање за посао у “Виландовој“ фабрици у Чачку траје до 24. августа, а аплицирање се врши искључиво електронским путем.

Компанија “Виланд“ бави се производњом електро инсталација, пре свега штекера и каблова, као и електротехничке компоненте за грађевинску индустрију.

Производња у закупљеној хали “Словаса“ требало би да почне до 1. октобра.

 

Морава инфо / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.021.018 посета
Тренутно на сајту: 735 посетилац(a)