Стаматовић: Златиборци бране целу Србију, а не само Златибор и Чајетину! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Златиборци бране целу Србију, а не само Златибор и Чајетину!
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
19.05.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Нисмо дошли да би "рушили Београд". Златиборци су градили Београд и Нови Београд и сада су спремни да граде и код куће,

али нам се то не дозвољава, јер је ненародна Влада решила да поклони државну имовину мистериозним тајкунима и страначким пријатељима, изјавио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Стаматовић је на данашњем протесту Златибораца испред зграде Министарства грађевинарства, предао комплетну документацију, за изградњу гондоле на Златибору и појаснио да Општина Чајетина даје рок надлежном министарству од седам дана да изда дозволу и поручио да "више неће бити чекања".

Он је истакао да су због саучесништва у овом "правном терору" над "слободном територијом Златибора", Чајетинци приморани да предају захтеве за смену министарки Зоране Михајловић и Неле Кубуровић, јер су Министарство грађевинарства и Министарство правде већ дуго опструирале добијање дозволе, тражећи формалне изговоре да не издају дозволу за изградњу гондоле.

Фото: Општина Чајетина

"Златиборци "не бију битку за очување Златибора и Чајетине" већ за решавање истих проблема у целој Србији, због тога су одлучни да стану на чело покрета за борбу против одлуке о продаји земље странцима која по Споразуму о стабилности и придруживању ступа на снагу од 1. септембра ове године", закључио је Стаматовић.

Народни посланик и председник Српског покрета "Двери" Бошко Обрадовић је својим прусуством подржао Златиборце и притом нагласио "да је неоправдано што државна администрација блокира изградњу гондоле, поготово што је општина Чајетина цео пројекат финансирала из сопствених средстава".

Глас западне Србије

Фото: Општина Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.447.156 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)