Пет деценија кинолошке организације Чачак 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пет деценија кинолошке организације Чачак
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
23.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Свечаношћу у просторијама мотела „Ловачки дом“ синоћ је обележено 50 година постојања и успешног рада Кинолошког удружења „Драган Радовић – Џони“.

Била је то прилика да се евоцирају успомене на нека минула времена и значајне догађаје из дуге и богате историје једне од најстаријих и најстабилнијих кинолошких организација у Србији.

Свечаности су присуствовали бројни гости, представници Кинолошког савеза Србије, удружења из Јагодине, Наталинаца, Трстеника..., Ваљева, као и најуже градско руководство.

Овом приликом домаћини су заслужним појединцима и организацијама уручили пригодне захвалнице за вишегодишњу успешну сарадњу, а генерални секретар КСРС Махмуд Ал Дагистани је у име Савеза истакнутим чачанским кинолозима доделио Значку за заслуге. Поводом јубилеја штампан је и билтен, који садржи кратак историјат кинолошких збивања током минулих пет деценија.

Кинолошко удружење „Драган Радовић – Џони“ у недељу ће на простору фудбалског игралишта поред хотела „Ливаде“ у Прељини организује 4. Међународну изложбу паса свих раса, за коју је стигло готово 400 пријава, од чега скоро 150 из иностранства, највише из Русије, али и осталих европских земаља.

Руководство Удружења очекује да ова манифестација буде круна овогодишње сезоне, која протиче у знаку обележавања 50 година постојања кинолошке организације у Чачку. Оцењивање паса почиње у 10 сати, а завршна додела признања и награда планирана је за 14:30.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.383.034 посета
Тренутно на сајту: 368 посетилац(a)