Радуловић: Бићемо највеће изненађење и ових избора 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Радуловић: Бићемо највеће изненађење и ових избора
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
30.03.2017 | 0 коментар(а)



Сва такозвана истраживања јавног мњења која су и данас објављена имају циљ да одврате људе од гласања за најбољег кандидата против Вучића.

Истраживања која се спроводе у оваквој атмосфери страха, притисака и уцена нису ништа друго до још један притисак на гласаче да не гласају за Сашу Радуловића јер наводно неће успети да уђе у други круг. И на изборима прошле године су гласаче обмањивали да Доста је било неће ући у Скупштину. Саша Радуловић ће бити највеће изненађење и ових избора, а то значи и да ће пасти Влада и да ће ДЈБ победити на наредним парламентарним изборима.

Грађани знају да једино победа Саше Радуловића значи потпуну промену система и укидање партократије и партијског запошљавања. Знају да његова победа значи да ће бити испитане све пљачкашке приватизације, да ће пензије и плате бити враћене, јер ће престати расипање наших пара на сулуде субвенције страним “инвеститорима” и домаћим тајкунима. Саша Радуловић једини има знање, вољу и енергију да потпуно промени систем који разара државу. Већ је једном зауставио Александра Вучића и његовог брата Андреја у крађи. Једини се усудио да јавно проговори и поднесе кривичну пријаву против браће Вучић због контроле нарко тржишта у Србији. Зна како да победи корупцију, има план за потпуну транспарентност, да се зна како је потрошен сваки динар. Дуго је радио на пљачкашким приватизацијама заједно са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић и једина је гаранција да ће новац опљачан у њима бити одузет од криминалаца. Глас за Сашу Радуловића је гаранција да ће бити донет закон о пореклу имовине.

И Александар Вучић који плаћа све лажне анкете зна да само Саша Радуловић може да га заустави у крађи као што је то већ урадио кад је био министар привреде. Зато је много новца уложио у то да сакрије да Саша Радуловић има велике шансе да уђе у други круг. Истраживачи јавног мњења крију праве резултате, а пре свега прикривају да више од половине анкетираних одбија да им каже за кога ће гласати на овим изборима.

Зато заокружите број 4 на гласачком листићу јер то значи да ће пасти влада и да ће ДЈБ победити на наредним парламентарним изборима чиме ће почети промене да Србија постане нормална земља у којој су лопови и криминалци у затвору, а не на функцијама, у којој се посао добија зато што нешто знаш, а не кога знаш, пензије нико не сме да дира, плодно земљиште остаје домаћим паорима а не Вучићевим пословним пријатељима, нема рекетирања, све институције раде свој посао, а медији не објављују лажи.

Прес служба Доста је било – Саша Радуловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.172.507 посета
Тренутно на сајту: 368 посетилац(a)