Почеле су припреме за Дринску регату у Љубовији 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почеле су припреме за Дринску регату у Љубовији
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Љубовија - Дринска регата Љубовија традиционално се одржава друге суботе јула почев од 2001.године, када се неколико ентузијаста спустило, увидело перспективу и покренуло сада један

од највећих и најзначајнијих дешавања у Подрињу. Манифестација је за годину, две превазишла локалне оквире, попримила међународни карактер и сваке године привлачи бројне туристе из читавог света да друге суботе јула буду део карневала на Дрини. За добар провод на води задужени су плутајући трубачки оркестри који прате поворку.

Припреме за Дринску регату 2018. у пуном су јеку. Спуст од Рогачице до Љубовије биће 14. јула и чини је пловидба најлепшим делом реке Дрине у дужини од 40 км.

„Прате је бројна спортска дешавања, концерти. Припремају се угоститељи, власници викенд насеља, припремају се чамци за пловидбу. Атмосфера се загрева и цела варошица се ставља у службу гостију који десетак дана пред регату почињу да пристижу на Дрину. Одмарају се у викенд насељима, уживају у кулинарским специјалитетима, обилазе верске објекте, Бобију и остале дестинације. Прате спортска дешавања, концерте и наравно 14. јула учествују на Дринској регати у Љубовији, која је заиста доживљај за памћење”, каже директорка ТО Љубовија Слађана Грујичић.

Она додаје да су одавно туристи кренули са резервацијом смештаја и пловила, и да се тражи лежај више. Велики део смештајних капацитета резервисан је чак годину дана унапред за Дане дринске регате.

„Даћемо све од себе да будемо добри домаћини, организатори свих садржаја и да сваком ко жели да дође код нас изађемо у сусрет што се тиче резервације смештаја и места на пловилима”, рекла је Грујичић.

Организатори регате су општина Љубовија и Туристичка организација Љубовија.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.492.659 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)