Почиње реконструкција Опште болнице 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почиње реконструкција Опште болнице
Trenutno na sajtu: 814       |       Podeli:
18.10.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Једна о тачака на данашњој седници Општинског већа општине Горњи Милановац била је

и разматрање предлога Решења о употреби средстава текуће и сталне буџетске резерве.

„Донете су две одлуке о употреби средстава текуће буџетске резерве за израду пројектне документације за реконструкцију и адаптацију Опште болнице у Горњем Милановцу. Реконструкција ће се обављати у две фазе. Прва фаза почиње 2018. године и у њој ће се изводити радови на енергетској ефикасности објеката (нова котларница на биомасу, нова фасада, столарија и кровови), партерно уређење саобраћајница у кругу болнице и изградња нове зграде од 1000 м2 у којој ће бити смештен нови дијагностички центар, палијативно збрињавање пацијената и мртвачница”, рекао је председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Према његовим речима у другој фази, у току 2019. године, радиће се комплетна реконструкција унутрашњих просторија и прилагођавање новим прописима из ове области.

“Завршетком радова добићемо модерну болницу. Општина ће определити средства за пројектно - техничку документацију. Реконструкција болнице ће вероватно коштати око милијарду динара и то значи да ће Влада Републике Србије издвојити велики новац, посредством Канцеларије за јавна улагања за Горњи Милановац, као и да Општа болница има перспективу“, казао је Ковачевић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.046.889 посета
Тренутно на сајту: 817 посетилац(a)