Радуловић: Нека Вучић нагађа ко ће бити кандидат опозиције 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Радуловић: Нека Вучић нагађа ко ће бити кандидат опозиције
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
04.12.2016 | 0 коментар(а)



Председник покрета Доста је било Саша Радуловић оценио је да само уједињена опозиција може променити власт у Србији и да су парцијална решења осудјена на неуспех.

Радуловић је у интервјуу за Блиц рекао да не жели да говори о кандидату опозиције за предстојеће председничке изборе, јер опозицији одговара да владајућа већина и премијер Александар Вучић не знају ко ће бити кандидован и какву ће опцију имати против себе.

"Њих неколико каже да ће бити кандидат за председника, а на Вучићу је да нагадја ко ће се заиста кандидовати. Уколико знају рано који су потези опозиције, онда креће бесмислено блаћење, што се већ догадја. То нам не треба", навео је Радуловић.

Он није хтео да каже кога би подржао као заједничког председничког кандидата опозиције - Сашу Јанковића или Вука Јеремића, јер како је рекао док се неко званично не кандидује, представници опозиције неће се изјашњавати о томе.

"Вредносно су ми најближи Мирослава Миленовић и Душан Теодоровић, али овде није питање личних симпатија, него ко може да победи на изборима", казао је лидер опозиционог покрета Доста је било.

Упитан да ли остаје при одлуци да се кадидује за градоначелника Београда, Радуловић је навео да је принцип исти као и по питању преседничких избора и да не треба откривати кандидата пре времена.

Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.387.326 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)