Мирко Чикириз искључен из СПО: После оптужби за обмањивање чланове странке избачен једногласно! 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Мирко Чикириз искључен из СПО: После оптужби за обмањивање чланове странке избачен једногласно!
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
23.05.2017 | 0 коментар(а)



Крагујевац - На седници градског одбора СПО-а у Крагујевцу, на вечерашњој седници једногласном одлуком из странке је искључен потпредседник

СПО и државни секретар у Министарству правде Мирко Чикириз!

Према писању београдских медија, потпредседници Српског покрета обнове, Жика Гојковић и Мирко Чикириз неуспешно су покушали да у Крагујевцу и осталим градовима Србије формирају њихове градске одборе "обмањујући лажним обећањима чланове ове политичке организације", тврди председник крагујевачког Српског покрета обнове Милан Урошевић.

Он је због тога предложио њихово избацивање из странке, а Чикириз је вечерас искључен из странке.

“Гојковић и Чикириз обилазе одборе по Србији и свесно их обмањујући, говоре да ће уз финансијску и медијску подршку Српске напредне странке ускоро њих двојица и њима одани људи преузети СПО. Тврде и да СНС захтева формирање новог СПО-а, који ће беспоговорно, у свему подржати и хвалити Владу Србије, како то чини странка Алексадра Вулина. Од новог СПО-а наводно се захтева да буде против чланства Србије у НАТО алијанси, да не тражи демонтирану службу безбедности и отварање тајних досијеа, да не спомиње ратне злочине Срба и да се одрекне програмске одреднице о Србији на Западу”, каже Урошевић.

Према његовим речима, Гојковић и Чикириз застрашују локалне функционере СПО-а, који сарађују са СНС-ом, да ће бити смењени са функција и да ће те коалиције бити раскинуте уколико не подрже стварање новог Српског покрета обнове.

“Срамно је то што двојица потпредседника СПО-а лажно тврде да раде по налогу СНС-а. Немају они ничији налог, понајмање из СНС-а, јер је њихов једини циљ пуч, односно преузимање странке зарад намирења личних интереса и сујета”, изјавио је Урошевић.

Председник Српског покрета обнове, Вук Драшковић јуче је посетио Крагујевац и разговарао са првим човеком овдашњег СПО-а Миланом Урошевићем. На Урошевићево питање зашто ћути и нешто не предузме овим поводом, Драшковић му је одговорио: “Ћутим, јер ме је срамота да говорим о тој срамоти”. 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.855.657 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)