Јанковић почео кампању 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јанковић почео кампању
Trenutno na sajtu: 524       |       Podeli:
20.02.2017 | 0 коментар(а)



Заштитник грађана у оставци Саша Јанковић почео је вечерас кампању за изборе за председника Србије скупом у новобеоградској Хали спортова Ранко Жеравица.

Конвенцији Јанковића су присуствовали потписници апела за његову кандидатуру као и Драган Шутановац и Зоран Живковић, председници Демократске странке и Нове Србије, које су подржале његову кандидатуру.

Јанковић је поручио да ће вратити смисао постојању институција, да Србија припада свим њеним грађанима и да је оно што их спаја, а то је љубав према Србији, јаче од свих подела и од свих разлика.

Србија може и мора боље, институције нису крпе, наша дружина није братија, а ми смо поштени људи, а не поданици, рекао је Јанковић.

Како је рекао, жеља му је да сви буду своји на своме, да нико нема апсолутну власт а шајкача му стоји у срцу а Европа у глави и једно и друго иду заједно.

Јанковић је додао да је био државни службеник али да никада није помислио да је он држава, те да стога и зна како да шта поправи и како треба да функционишу институције.

Додао је и да неће да обећава да ће некога нахранити, запослити, лечити, давати плате јер то треба да раде послодавци, лекари...

Подршку Јанковићу вечерас су пружили и представници неколико невладиних организација и група грађана као и појединци из јавног живота Србије.

Скупу су се, међу осталима, обратили и кошаркашки стручњак Душан Дуда Ивковић и Шутановац који су позвали грађане да свој глас на председничким изборима дају, како кажу, најбољем кандидату Саши Јанковићу.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.403 посета
Тренутно на сајту: 525 посетилац(a)