Због селфија изгубио живот 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Због селфија изгубио живот
Trenutno na sajtu: 533       |       Podeli:
14.10.2018 | 0 коментар(а)



Младић из Београда (27) погинуо је на путу Перућац- Митровац на планини Тара.
Национални парк Тара, фото: ГЗС

У покушају да направи селфи снимак са друштвом, младић је са литице пао у провалију дубоку 200 метара. Спасилачким екипама било је потребно пет сати да извуку његово тело, каже Милисав Мијатовић, ренџер Националног парка Тара.

 “Ми смо кренули у потрагу за њим, после неких отприлике 150 метара нашли смо лице које је било закачено за дрво. Лице је преминуло на лицу места. Већ када је пао он се већ упокојио”, објашњава Мијатовић.

Несрећа се догодила у петак око 18 часова, а у акцији спасавања учествовало је осам ватрогасаца из Бајине Баште и Ужица, као и чланови ренџерске службе.

“Сама планина Тара је веома стрма и дивља. То је цела једна вертикала која се пење од Перућца према Митровцу. Она је висока неких 800 метара, па пут пролази од Перућца до Митровца том страном”, истиче Мијатовић.

Из Националног парка истичу да овакве несреће са смртним исходом нису неуобичајене на том терену, јер туристи често не користе 280 километара обележених стаза, већ се крећу по необележеним стазама и неприступачном терену, доводећи себе у опасност.

ГЗС/ Н1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Тара погибија младић

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.265.186 посета
Тренутно на сајту: 534 посетилац(a)