Свету Петку прославили и напредњаци у Горњем Милановцу (ФОТО) 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Свету Петку прославили и напредњаци у Горњем Милановцу (ФОТО)
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
27.10.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Горњомилановачки напредњаци данас су у просторијама Општинског одбора обележили страначку славу Свету Петку.

,,Окупили смо се овде да прославимо славу и да се подсетимо шта смо од прошле до ове године успели да урадимо боље за овај град заједно са нашим коалиционим партнерима којима дугујемо захвалност за сву помоћ коју нам пружају”, рекао је председник ОО Српске напредне странке Дејан Ковачевић.

Чин ломљења славског колача, фото: Глас западне Србије

Он је додао да је кроз Горњи Милановац прошло много значајних и битних људи, а као највећи успех наводи долазак председника Србије Александра Вучића који је уједно и председник странке.

,,Његовом посетом добили смо много, колико само пројеката је покренуто од тога дана до данас. Надамо се да ћемо за годину дана имати са чим да се похвалимо. Поменући само главне то су изградња комплекса дворца у Такову, приступне саобраћајнице за коју је почела израда планинских докумената, реконструкција опште болнице све то уз помоћ Владе Србије, слоге и политичке стабилности у Горњем Милановцу”, наводи Ковачевић.

Председник Општинског одбора СНС Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, фото: Глас западне Србије

Ковачевић истиче да ће се у будућности трудити да ради што више и боље а то ће тражити и очекивати и од својих сарадника.

Бранко Тодоровић из Прислоница има 94 година и ратни је инвалид. На Сремском фронту био је 1944. под командом Јоке Јовановића.

,,Ослобођење сам дочекао у логору у Панчевачком риту, а на Сајмишту сам провео три месеца. Руси су ме ослободили и добровољно сам се јавио на Сремски фронт”, рекао је Тодоровић.

Бранко Тодоровић (94) из Прислонице, у СНС од оснивања, фото: Глас западне Србије

Овај деведесетчетворогодишњи дека говори немачки, италијански, бугарски и румункси језик.

Након ослобођења радио је у служби Државне безбедности и каже да ми као нација волимо да ратујемо, а не знамо због чега гинемо.

Члан је Српске напредне странке од њеног оснивања и данас је био гост ОО СНС у Горњем Милановцу.

,,Пре два три дана у центру Чачка срео сам се са градоначлеником Милуном Тодоровићем који ме је позвао да дођем на славу. Обзиром да сам прошле године био у гостима у Чачку одлучио сма да ове године дођем у Горњи Милановац и испоштујем председника општине Дејана Ковачевића и све чланове СНС. Дејан је млад али за ових годину ипо дана за овај град је урадио много више него неки претходници”, казао је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.386.260 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)