Општина Кнић дневно има само по неколико заражених, и ниједан смртни случај од почетка епидемије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Општина Кнић дневно има само по неколико заражених, и ниједан смртни случај од почетка епидемије
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
04.12.2020 | 0 коментар(а)



Кнић – Иако је од највећег жаришта корона вируса у Србији, града Крагујевца, удаљена само 20 километара, општина Кнић на својој
Општина Кнић дневно има само по неколико заражених, и ниједан смртни случај од почетка епидемије , Фото: РИНА

територији има стабилну епидемиолошку ситуацију. Проценат зараженх изузетно је низак и креће се око 1,6 одсто, а на дневном нивоу инфицирано је не више од двоје људи,преноси агенција РИНА.

Срећко Иић, председник општине Кнић, Фото: РИНА

„За сада је стање под контролом. Од почетка епидемије у марту месецу па све до данас, заражено је 240 особа, што нас ставља на једно од најнижих места по броју позитивних у Србији, сразмерно броју становника. У кућној изолацији налази се 78 лица, а до сада нисмо имали ниједан смртни случај због корона вируса“, рекао је за РИНУ, Срећко Илић, председник општине Кнић.

Општина Кнић била је једина која у првом таласу није имала ниједног зараженог, али и поред те чињенице грађани су имали челичну дисциплину и строго су се придржавали прописаних мера, што је резултирало малим бројем оболелих.

„Апелујем на све грађане да и даље остану одговорни и да воде рачуна о свом и здрављу својих суграђана, јер само на тај начин наша епидемиолошка слика неће бити погоршана“, казао је Илић.

 

 

 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KNIĆ zarazeni srecko ilic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.387.709 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)