Гојковић: Важно да наш кандидат победи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Гојковић: Важно да наш кандидат победи
Trenutno na sajtu: 1606       |       Podeli:
15.01.2017 | 0 коментар(а)



Чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Маја Гојковић изјавила је после седнице Председништва странке да се расправљало о политичкој ситуацији у земљи,

председничким изборима и о страначким активностима.

Гојковић је и поновила да ће се око Сретења знати ко је председнички кандидат СНС.

Седница Председништва СНС је била затворена за јавност, а Гојковић је најавила да ће се убудуће седнице одржавати једном недељно. Пре свега смо разговарали о потреби да се сви чланови СНС сада пробуде и учествују у раду странке, али и о актуелној ситуацији, јер је очигледно да су се многи око Србије и у Србији удружили у намери да направе велику политичку и економску дестабилизацију, рекла је Гојковић за Радио телевизију Србије.

На питање када ће се знати кандидат напредњака за председничке изборе, Гојковићева је рекла да ће то бити познато око Сретења. За Србију је важно да наш кандидат победи, јер видимо да су се уједињене странке и унутра и споља како би нас вратили у времена која грађани желе да забораве, рекла је Гојковић.

РТС/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.985.719 посета
Тренутно на сајту: 1609 посетилац(a)