Важно обавештење за грађане Чачка: Крећу тужбе од ЈКП „Водовод 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Важно обавештење за грађане Чачка: Крећу тужбе од ЈКП „Водовод
Trenutno na sajtu: 301       |       Podeli:
10.09.2020 | 1 коментар(а)



Чачак - Током текућег и наредног месеца ЈКП "Водовод" из Чачка тужиће већи број потрошача који дужи временски период нису измирили дуговања.

Ово је најавио директор овог предузећа Зоран Пантовић, који је додао да је ова одлука пролонгирана неколико месеци због ванредне ситуације уведене услед епидемије вируса корона.

Дуговања се повећавају и ми ћемо по закону морати да утужимо потрошаче. Зато и молимо да дођу, да измире дуговања, да се договоримо. И прављење репрограма је врло дискутабилно, до сада смо имали 3.000 репрограма где су грађани то мање-више поштовали - казао је Пантовић.

Директор "Водовода" је рекао да су репрограми били направљени на износ од 123 милиона динара, а до сада их је наплаћено 97.

Пантовић је најавио да ће ускоро кренути санација магистралног цевовода који је оштећен током јунских поплава. Прво ће се поставити цеви у кориту Западне Мораве.

"Водоводу" су покидане две цеви ФИ 400, тако да то мора добро да се припреми како поново не би дошло до неких проблема. Највероватније ће техничко решење бити да идемо подбушивање испод тока реке, јер ће "Србијаводе" у наредном периоду полако засипати корито пошто је на том месту дошло до драстичног продубљења Мораве, чак постоје одређени проблеми и код стубова моста - закључио је Пантовић.

 


ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


jkp vodovod cacak tuzbe dug

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • rajka 032

    Kod mene u Donjoj Trepči su čitali vodu ali račune nismo dobili za plaćanje



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.380.273 посета
    Тренутно на сајту: 302 посетилац(a)