Сутра до 37 степени, од понедељка увече пад температуре 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Сутра до 37 степени, од понедељка увече пад температуре
Trenutno na sajtu: 640       |       Podeli:
22.07.2017 | 0 коментар(а)



До понедељка у нашој земљи време ће бити веома топло са максималном температуром у већини

од 35 до 38 степени, док ће у ноћи понедељак на уторак бити местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, појачаним северозападним ветром и осетним падом температуре, саопштено је данас из Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ).

Време ће сутра у Србији бити претежно сунчано и веома топло, са слабим западним и северозападним ветром и јутарњом температуром од 16 до 23 степена и највишом дневном од 34 до 37 степени.

Током ноћи понедељак на уторак, на северу и западу, а у уторак и у осталим крајевима биће наоблачење местимично са кишом, пљусковима са грмљавином, појачаним северозападним ветром и осетним падом температуре.

У среду време променљиво облачно и свежије, на северу и западу углавном суво, у осталим крајевима местимично са кишом и локалним пљусковима, а до краја периода од седам дана преовлађиваће сунчано време уз постепени пораст температуре.

 

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.957.690 посета
Тренутно на сајту: 641 посетилац(a)