Гром запалио кућу у близини Пријепоља 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Гром запалио кућу у близини Пријепоља
Trenutno na sajtu: 677       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У околини Пријепоља у насељу Оровац десетак километара од града од удара грома запалила се кућа. Припадници Ватрогсно спасилачке јединице налазе се на лицу места и гасе пожар.

Како сазнајемо од командира те јединице Вујадина Ковачевића ради се о мањој кући у којој нико није становао.

Јако невреме, праћено грмљавином, кишом и градом захватило је околину Пријепоља. Од удара грома, како се претпоставља запалила се кућа брвнара у насељу Оровац.

– Ватросна екипа налази се на терену и покушава да санира пожар. Ради се о мањој дрвеној кући, сумњамо да је пожар изазвао удар грома – истиче за ПП Медиу Ковачевић.

Бујични потоци начинили су мања оштећења на путној инфраструктури, док су штету претрпела и пољопривредна домаћинства и малињаци.

Извор: ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.159.997 посета
Тренутно на сајту: 677 посетилац(a)