Сеоски вишебој у Јабланици одржаће се 5. јула 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Сеоски вишебој у Јабланици одржаће се 5. јула
Trenutno na sajtu: 216       |       Podeli:
01.06.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Из ентузијазма и жеље да оживе своје село, задрже младе у њему створивши повољне услове за развој туризма

којим се одликује цео златиборски крај, Јабланичани су покренули манифестацију Сеоски вишебој, пише на сајту општине Чајетина.


Од 2005. године до данас, ТУ Јабланица организује са успехом ову манифестацију уз подршку Општине, ТО Златибор и Спортског центра Чајетина. Ту су и многобројни спонзора међу којима се налазе и они који су од почетка веровали у добру идеју, вољу и истрајност мештана овог лепог златиборског села у одржавању вишебоја као посебне атракције. Посетилаца је било из свих крајева наше земље, као и из земаља у окружењу. Манифестација се традиционално одржавала почетком јуна, али се ове године због епидемије и мера ограничења, термин помера за недељу 5. јула.

„Задовољство нам је да овим путем обавестимо све љубитеље старих сеоских вештина да ће догађај почети у 10 часова у складу са програмом као и претходних година. Сеоски вишебој у Јабланици ове године биће одржан на платоу испред школе у центру села“, поручују Јабланичани.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JABLANICA SEOSKI VISEBOJ

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.177.147 посета
Тренутно на сајту: 217 посетилац(a)