После 20 година ФАП добио прва инвестициона средства од државе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
После 20 година ФАП добио прва инвестициона средства од државе
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
24.07.2017 | 0 коментар(а)



Прибој – Први пут после више од 20 година Влада Србије је определила инвестициона средства за ФАП,

у вредности од 2,5 милиона евра, рекао је за Глас западне Србије генерални директор Ранко Вуковић.

Он је подсетио да ФАП улази у систем одбрамбене индустрије Србије одмах по правоснажности усвојеног УППР -а, и да су као остала предузећа ове индустрије добили средства која су намењена за стабилизацију техничког парка, односно куповину нових и поправку појединих машина.

“Иако нисмо у обавези да расписујемо јавну набавку ми смо ипак то урадили како би дошли до што бољих понуда и да би на најквалитетнији начин утрошили буџетска средства Владе Србије”, истакао је Вуковић.

Он је напоменуо да су ова средства искључиво инвестициона и да је је то од изузетне важности за обнављање машинског парка ове фабрике јер како каже у ФАП – у 20 година није купљена ни једна нова машина.

“За нас је то од изузетног значаја како бисмо повећали производне капацитете и убрзали сам производни процес”, нагласио је генерални директор Ранко Вуковић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.116.520 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)