Предузеће Рудник постало власник сертификата IQNet SR 10 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Предузеће Рудник постало власник сертификата IQNet SR 10
Trenutno na sajtu: 313       |       Podeli:
09.08.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Предузеће Рудник испунило је задате захтеве и постало власник још

једног сертификата IQNet SR 10 (Social Responsibility Management Systems Requirements / Системи управљања друштвеном одговорношћу) који успоставља захтеве за дефинисање, имплементацију, одржавање и унапређење система менаџмента друштвеном одговорношћу у организацији. Овај међународни стандард развијен је од стране IQNet организације. Предузеће Рудник је једино предузеће у бранши које је носилац сертификата за управљање друштвеном одговорношћу у оквиру 10 сертификованих предузећа у Србији и једино у Моравичком округу.

У области друштвено одговорног пословања, поред новог стандарда IQNet SR 10 примењени су и захтеви из стандарда ISO 26000 (Упутство о друштвеној одговорности). У области међународних стандарда такође су власници Интегрисаног система менаџмента, једини у бранши: ISO 9001 (Систем управљања квалитетом), ISO 14001 (Систем управљања заштитом животне средине) I OHSAS 18001 (Систем за заштиту здравља и безбедности на раду).

Иначе, IQNet (The International Certification Network) је међународно и највеће удружење цертификационих тела са средиштем у Берну. Чини га укупно 37 цертификационих тела.

JUQS (друштво за сертификацију и надзор система квалитета д.о.о. из Београда - сертификационо тело акредитовано од стране Акредитационог тела Србије) чланица IQNet-a .

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac rudnik sertifikat

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.479 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)