Стефановић: Приведен нападач на активискињу СНС-а 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стефановић: Приведен нападач на активискињу СНС-а
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
07.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Стефановић је на тему напада на мештанку Лучана рекао да је лице које је извршило напад
Фото: РИНА

идентификовано и приведено тужилаштву, које ће донети одлуку која ће пријава бити поднета.

“Лице је у року од 24 сата ухапшено и приведено и његов поступак је недопустив. Потпуно осуђујем свако насиље као што сам то и раније осуђивао, јер нема допустљивог насиља, нема насиља које може да се оправда нити постоји страна која може и страна која не може да врши насиље. На жалост, то се злоупотребљава због стварања лажне слике у јавности, а оно што је истина јесте да ће Република Србија и Министарство унутрашњих послова оштро санкционисати свакога ко је насилник и ми ћемо се трудити да такве случајеве санкционишемо у најкраћем могућем року, као што је то случај и у претходним месецима и да те људе који мисле да ће насиљем нешто решити приведемо правди”, рекао је за Регионалну информативно новинску агенцију (РИНА) Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова Србије.

Он је додао да од тужилаштва и судова очекује оштре и максималне казне како би оне дестимулисале сваког у намери да изврши кривично дело.

“Од тужиластва и судова очекујем да ће бити оштри и да ће изрећи максималне казне, јер ће то дестимулисати сваког у будућности за извршење кривичних дела и чини ми се да смо на добром путу да победимо насиље у породици које је било болест друштва и имамо коначно почетак пада броја кривичних дела која се изврше”, додао је Стефановић.

“У наредним годинама, превентивним и репресивним мерама победјиваћемо насиље које грађани Србије више не користе као метод разговора”, рекао је Небојша Стефановић.

 

Регионална информативно новинска агеција (РИНА)

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stefanovic lucani napad aktiviskinjasns napadac priveden

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.483.124 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)