У Тополи одржан седми протест „1 од 5 милиона“ 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Тополи одржан седми протест „1 од 5 милиона“
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
15.03.2019 | 0 коментар(а)



Топола – У Тополи је синоћ одржан седми протест „1 од 5 милиона“. Група грађана окупила се испред маркета Идеа и зграде општине

одакле су се протестном шетњом упутили улицама Тополе.  Окупљеним грађанима се  обратио Стефан Јовановић, будући студент.

„Доста је било ћутања. Вршњаци ме питају како се не плашиш, ја немам чега да се плашим, јер сам уз свој народ који се бори храбро за боље сутра. Народ је преплашен, због тога не могу да изразе свој став и мишљење. Људи тешко живе, плате су мале а цене у продавницама као на западу“, рекао је Стефан Јовановић.

Окупљенима се обратио и Владимир Ђорђевић, доктор.

„Очекивао сам да вас више буде овде, иако нас је мало морамо бити на улици и даље упркос броју јер овај протест није протест већ тиха револуција. Борба за опстанак појединца и државе“, поручио је Ђорђевић обраћајући се окупљеним грађанима.

Иначе, синоћњи протест је окупио мањи број грађана него претходни. Следећи протест заказан је за четвртак 21. март са почетком од 19 часова.

ГЗС/ ТопПрес

Владимир Ђорђевић, доктор, фото: ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


protest topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.437.024 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)