Пред чачанским већницима сутра 47 тачака Дневног реда: Извештаји о раду установа културе, цена летовања деце у Улцињу... 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пред чачанским већницима сутра 47 тачака Дневног реда: Извештаји о раду установа културе, цена летовања деце у Улцињу...
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
20.04.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градског већа Милун Тодоровић сазвао је за сутра 40. седницу на којој ће се наћи 47 тачака Дневног реда.

Пред већницима ће се наћи предлог плана детаљне регулације „Спортског центра” и Кулиновачког поља.

Разматраће се Извештаји о раду установа културе, Центра за стручно усавршавање, Научно технолошког парка и Туристичке организације Чачак. Између осталих, наћи ће се и доношење решења о рушењу објеката на катарстарским парцелама КО Чачак, КО Слатина, прибављања у јавну својину парцеле КО Коњевићи, КО Доња Трепча, КО Бечањ као и одобрења извођења радова на реконструкцији улице Жупана Страцимира.

Донеће се одлука о закључивању споразума о продужењу рока важења колективног уговора ЈКП „Водовод” Чачак. Биће одлучена и економска цени летовања деце у одмаралишту Овчар у Улцињу за ову годину, као и висина месечног износа боравка деце у предшколским установама чији је оснивач друго правно или физичко лице.

Изабраће се корисници или привредни субјекти за уградњу соларних панела за производњу електричне енергије за сопствен потребе. Донеће се одлука о додели средстава за финансирање или суфинансирање пројеката у култури.

Разматраће се предлог стручне комисије за избор годишњих, односно посебних програма у области спорта као и додела средстава. Одлучиваће се и расписивању јавног конкурса за деделу средстава црквама и верским заједницима за реализовање у 2022. Штаб за ванредне ситуације на територији града Чачка разрешиће и именоваће четири нова члана.

Разматраће се захтев ЈКП „Градско зеленило” Чачак о давању претходне сагласности за задужење узимањем кредита.

Усвојиће се правилник о изменама правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Градским управама, стручним службама и Градском правобранилаштву града Чачка.

Донеће се и решење о употреби средства сталне и текуће буџетске резерве.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.741.334 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)