Зашто Дарко из Миоковаца иде на Вучићев митинг 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Зашто Дарко из Миоковаца иде на Вучићев митинг
Trenutno na sajtu: 708       |       Podeli:
18.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Један од највиђенијих воћара у чачанском крају, Дарко Топаловић (55) из Миоковаца, често уме
Дарко Топаловић воћар из Миоковаца, фото: РИНА

да критички опише власт у нашој држави, али је одлучио да иде на митинг подршке Александру Вучићу, иако није члан странке. Како, зашто?

„Неки дан ме позову у МЗ у селу, веле ми на телефон да треба да се раде путеви кроз наш атар и још нешто. Наравно да ме сваки сокак занима и одмах одем. Сакупили се, има нас доста преко тридесет и председник МЗ вели : ,,Слушај, прва тачка је ко ће на митинг у Београд".

,,Погледам ја, сви ћуте к`о покисли, нико не проговара. А знам трећину, сви узели неке фрезере, грабуље, тракторе и сваког дана убише како им држава вратила скоро пола пара. Кад се бира, нешто сви су напредњаци. Ја нисам и не интересују ме ни ови ни предходни, а Бога ми како који долази све нешто заводе и уводе.. Да се ја питам све би их забранио. Али, поштено, зачуди ме што сви ћуте . Јавим се и кажем.
„Пиши мене, идем ја и водим петоро кућана. А ове сека персе што би да стисну и ... немој ни да зовете”.

Додаје:
„Устајем ујутро, узимам капу и идем на митинг. Нема никаквих проблема, могу и својим колима, да је ближе ишао бих чезом, коњ сит не зна шта ће са собом, целу зиму сам га ранио..” - приповеда воћар из околине Чачка.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.082.616 посета
Тренутно на сајту: 709 посетилац(a)