Пред већницима план детаљне регулације индустријске зоне у Коњевићима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Пред већницима план детаљне регулације индустријске зоне у Коњевићима
Trenutno na sajtu: 614       |       Podeli:
13.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градског већа Милун Тодоровић сазвао је за сутра 56. Седницу Градског већа на којој ће се наћи 19 тачака дневног реда.

Већници ће утврђивати предлог решења о именовању директора ЈКП за водовод и канализацију „Водовод” и ЈКП „Паркинг сервис” као и утврђивање предлога одлуке о спровођењу јавног конкурса за избор директора ЈКП за водовод, одржавање чистоће и пијаца „Моравац” Мрчајевци.

Разматраће се извештај о раду Центра за социјални рад за 2017. На дневном реду ће се наћи и предлог одлуке о изради плана детаљне регулације „Индустријска зона-Коњевићи” и дела насеља Пријевор уз реку Западну Мораву.

Између осталог пред већницима ће се наћи доношење решења о одобравању годишњег програма и додели средстава за задовољавање потреба и интереса грађана у области спорта у Чачку за 2018.

Седница је заказана за 09:00 часова.

Глас западне Србије

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.104.092 посета
Тренутно на сајту: 614 посетилац(a)