Јовановић се оградио од Илићевих изјава 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јовановић се оградио од Илићевих изјава
Trenutno na sajtu: 591       |       Podeli:
20.01.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Потпредседник Нове Србије Драган Јовановић, огласио се саопштењем поводом иступа председника странке Велимира Илића, ограђујући се о његовим ставовима, изнетих у емисији шабачке телевизије.

"Обавештавам јавност да не делим те ставове и да ћу у страначким органима иницирати расправу о свему изнетом. У Новој Србији сам 15 година и прошао сам све органе странке, од општинског нивоа, преко места генералног секретара странке, а од 2005. године сам на функцији потпредседника странке. НС је државотворна странка и од страначких органа има јасно донету одлуку да подржава Владу Републике Србије и њену политику и програм. Очекујем и од председника, да страначким органима саопшти, уколико је решио да крене другим политичким путем. Свако има право на свој избор, али осим што представља себе, представља и странку", наводи се у саопштењу које је потписао Јовановић.

"Велимир Илић ми је обећао да ће одржати председништво странке наредне седмице. Већина нас се не слаже са оваквом наглом променом политике. Подршка Вуку Јеремићу апсолутно не долази у обзир, ја сам неко ко је порастао у Новој Србији и нећу из те странке. Ако ме истерају нека то учине, али неслагања која су тињала са овим су кулминирала", нагласио је Јовановић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.186.345 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)