Оглашена четврта продаја комплекса „Анђелија Мишић“ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Оглашена четврта продаја комплекса „Анђелија Мишић“
Trenutno na sajtu: 647       |       Podeli:
02.12.2016 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Комплекс у стечају „Анђелија Мишић“ доо из Коштунића оглашава четврту продају правног лица јавним прикупањем понуда.

Предмет продаје је стечајни дужник као правно лице чију најважнију имовину чини  Етно кућа, хотел у изградњи „Милица и Панајота“, вила „Сувоборка“, ресторан „Равна Гора“, десет вајата за гостовање, дрвена зграда „Продановића магаза“, објекти за производњу ПП и ПЕ врећа, покривени базен у изградњи, летња позорница „Амфитеатар“, котларница са трафо станицом и резервоаром за горимо, јавни санитарни чвор, кошаркашко игралиште и фудбалско игралиште.

На продају је и земљиште уписано као својина стечајног дужника површине 9,95 хектара, као и опрема коју чине канцеларијска опрема, опрема за ткање и опрема за ресторан.

Процењена вредност стечајног дужника као правног лица износи 218.982.255,00 динара.

Стечајни дужник се купује у виђеном стању. Затворене понуде достављају се на адресу Канцеларија стечајног управника у Горњем Милановцу, ул. Железничка бро. 35/14.

Крајњи рок за достављање понуда је 20. јануар до 11:45.

Јавно отварање понуда одржаће се дана 20. јануара у 12:00 часова на адреси канцеларија стечајног управника.

Иначе, Комплекс „Анђелија Мишић“ се налази на јужним падинама планине Сувобор, на 150 км југозападно од Београда, на 25 км од ауто-пута Београд - Јужни Јадран. Коштунићи су једно од правних еколошких села у Србији кроз које протичу четири планинске реке.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.958.527 посета
Тренутно на сајту: 648 посетилац(a)