Вртић ,,Бобиленд” на Сувом брегу отворио врата најмлађим Чачанима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Вртић ,,Бобиленд” на Сувом брегу отворио врата најмлађим Чачанима
Trenutno na sajtu: 641       |       Podeli:
11.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Девојчице Анђелија и Николија заједно са градоначелником Милуном Тодоровићем
Свечано отварање вртића "Бобиленд" на Сувом брегу, фото: ГЗС

имале су част да свечано пресеку врпцу и тако званично отворе врата новог вртића “Бобиленд” на Сувом брегу који је део приватне предшколске установе “Мимиленд”.

 

Након освећења просторија директорка и власница предшколске установе “Мимиленд” Весна Којић је у свом обраћању рекла да се новотворени вртић простире на 420 метара квадратних а у плану је доградња још 410.

Капацитет новог вртића је 310. деце о којима ће бринути деветоро запослених радника. У овом објекту предвиђен је пријем деце од јаслене до предшколске групе”, казала је она и нагласила да је иза њих десетогодишње искуство.

Директорка ПУ "Мимиленд" Весна Којић, фото: ГЗС

Којић је истакла да је град Чачак кроз субвенцију помогао рад ове установе и на тај начин решио дугогодишњи проблем наших суграђана како би свако дете било уписано у вртић из кога ће понети најлепше успомене из детињста.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић је рекао да град суфинансира боравак 710 малишана у две приватне предшколске установе и 3533 у две установе чији је оснивач град Чачак као и да ће наставити да подржава људе који желе да на овај начин унапреде своје пословање.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: ГЗС

Жеља свих нас је да у Мимиленду али и другим предшколским установама буде све више деце која ће се рађати у Чачку и да ћемо капацитете вртића из године у годину проширивати”, казао је градоначелник Тодоровић.

Иначе, у саставу ПУ “Мимиленд” поред новоотвореног вртића на Сувом брегу налази се и објекат у Кулиновачком пољу који је уједно и највећи приватни вртић у Србији који похађа око 450 малишана.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak vrtic otvaranje bobilend

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.080.118 посета
Тренутно на сајту: 642 посетилац(a)