30.08.2017 15:52
Коментари (0)
Назад
Пушкић: Председник општине Нова Варош је издао своје грађане и пљунуо им у лице

Нова Варош/Пријепоље - Координатора Двери за Златиборски округ, Борко Пушкић, упитао је данас председника општине Нова Варош,

Радосава Васиљевића, шта ће се десити са 12 поднетих кривичних пријава, које је лично поднео против челних људи Српске напредне странке (СНС) у Новој Вароши

"Пријаве сте поднели за дела за која постоје докази, чиме сте се лично хвалили до пре само два месеца како Ви штитите општинску имовину од СНС, и да ли ћете их лично предати Дарку Глишићу током његове најављене посете? Да ли сте и чиме условљени да прихватите сарадњу са СНС и то да као ГГ "Нови људи за Нову Варош" једним делом са њима сарађујете а да другим делом сами преузмете СНС у Новој Вароши? Или сте већ заборавили ко вас је и како довео на власт, па сте се, златарски речено, "продали" за шаку обећања?" пита Пушкић.

Пушкић каже да је Васиљевић заједно са Дверима говорио да СНС терорише грађане Нове Вароши и да је задатак тренутне власти да их ослободи страха од напредњака.

"Двери од тога неће одустати, а Ви не заборавите Његошеве речи: Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека", изјавио је Пушкић.

Он подсећа да је Васиљевић, у децембру прошле године рекао да никада неће формирати власт са СНС и да је за њега тако нешто немогуће.

"Двери су га у томе подржале и учествовале су у формирању нове власти, за коју смо веровали да представљају нове људе у Новој Вароши. Међутим, Васиљевић је своје обећање прекршио и напредњаке вратио на власт, показавши тиме да је већи напредњак од самих чланова СНС", закључио је Пушкић.

Глас западне Србије
Оставите Ваш коментар

Име

Коментар

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!
Назад