Данас променљиво облачно, релативно топло, местимично киша 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Данас променљиво облачно, релативно топло, местимично киша
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
29.11.2019 | 0 коментар(а)



Данас ће у Србији бити променљиво облачно и релативно топло, местимично с кишом, понегде и краткотрајним пљусковима, саопштио је

Републички хидрометеоролошки завод Србије.

Ветар ће бити слаб и умерен, западни и југозападни, јутарња температура од пет до 10 степени, а највиша дневна од 12 до 16 степени.

У суботу ће бити осетно хладније, ујутро и пре подне облачно с кишом, на планинама са снегом, после подне и увече престанак падавина и постепено разведравање.

У недељу ујутро слаб мраз, магла и ниска облачност, у току дана претежно сунчано. Увече на северу и западу постепено наоблачење, током ноћи понегде са кишом, а у косавском подручју појачање југоисточног ветра.

У понедељак ће бити облачно, ујутру и пре подне на северу и западу, а после подне и увече и у осталим крајевима с кишом, на планинама са снегом уз скретање ветра на северозападни.

Увече и у току ноћи, као и у уторак, киша ће уз пад температуре и у нижим пределима западне, централне и јузне Србије прећи у суснежицу и снег, уз формирање мањег снежног покривача, док се на северу очекује суво време.

Од среде ће бити углавном суво, јутра хладна, понегде са слабим мразем, дневна темепература у постепеном порасту.

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.905.228 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)