Распала се Нова Србија у Пријепољу: Гачевић не зна када је изабран за председника 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Распала се Нова Србија у Пријепољу: Гачевић не зна када је изабран за председника
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
24.02.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Нова Србија, према речима бивших чланова Општинског одбора те странке, више не постоји у овом граду,

а потпредседник ОО и један од оснивача НС  у Пријепољу, Раде Веруовић, дефинитивно је напустио Одбор у којем је, тврди Веруовић, „Милан Гачевић самозвани председник јер избора у ОО није било  више од шет година.”
,,Милан Гачевић уништио је ту странку из личних интереса и  сви преостали чланови су уствари породица Гачевић, Милан и његова кћерка. Молим вас да питате Гачевића када је изабран на место председника Општинског одбора, на којој седници, и да ли се консултовао са било ким када је он сам себе предложио у Општинско веће док је ћерка добила одборничко место. Ја одговорно тврдим да шест година није било никаквих избора, и он је самозвани председник. Ћутали смо јер је стално кукао како је у финансијским проблемима, али то је сада све отишло предалеко. Заиграо се и ради шта хоће, то више не може да се толерише. Због тога смо ја и још многи чланови напустили странку  јер она служи само Гачевићима интересима. Не желим да учествујем у  манипулацијама  народа коме је доста свега“ - наводи Раде Веруовић, један од оснивача НС у Пријепољу и  потпредседник Општинског одбора.

Гачевић не зна када је изабран?

Међутим, Милан Гачевић тврди да  Општински одбор постоји и ради, али ипак није знао да одговори када је изабран за председник. ,,Не знам тачно, проверићу у папирима за датум“.

ГЗС: -Знате ли бар које године или месеца?

,,Па, не знам, проверићу. Нова Србија постоји, ради и подржава Вука Јеремића и Велимира Илића“ - казао је Гачевић.

ГЗС: - Да ли ће те онда изаћи из коалиције у Пријепољу?

,,Какве то везе има са локалном влашћу“ рекао је  он.

Да ли Гачевић говори истину?

Гачевић се онда присетио да је Веруовић искључен из НС због тог што је наводно нестао неки новац. „Веруовић је присвојио 150.000 динара за ракијаду  која је одржана недавно у организацији Туристичке у Дому културе“.

ГЗС:  – Да ли сте пријавили полицији или поднели пријаву?

Гачевић: „Нисам, али сам тражио од Туристичке организације да то хитно учини јер је она била организатор.”

Међутим, у Туристичкој организацији  су шокирани овом изјавом. ,,Господин Веруовић је председник удружења `Милешевска ракија` али ни један једини динар Веруовићу није плаћен по том основу и то је апсолутна неистина. Ракијада није коштала један једини динар” казао је директор Туристичке организације  Небојша Свичевић у изјави за ГЗС.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.335.857 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)