Чишћење речног корита реке Дреновица 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Чишћење речног корита реке Дреновица
Trenutno na sajtu: 551       |       Podeli:
20.08.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Већ четири месеца машине и запослени у Јавном предузећу за изградњу чисте и уређују корита

река на територији читаве општине. Тренутно се машине овог предузећа налазе у Шаранима где се чисти корито реке Дреновица.

Божидар Вучетић, директор Јавног предузећа за изградњу, рекао је да ова река још од јулских поплава 2014. године напунила своје корито иизлила се у суседне парцеле.

„Похвалио бих власнике поплављених парцела, били су врло коректни у сарадњи. Сви су дали сагласност да можемо да уђемо са механизацијом на њихове парцеле како би смо неометано радили на уређењу корита реке и заштити њихових парцела од евентуалних будућих поплава. Овај посао смо одрадили веома квалитетно и мештани МЗ Савинац ће бити веома задовољни“, рекао је Вучетић.

Вучетић је подсетио да је ово предузеће до сада већ уредило иочистило корита реке Качер у МЗ Драгољу, као и корита реке у МЗ Шилопај и у МЗ Брђани.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.348.012 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)