Карић: Азија је наша будућност 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Карић: Азија је наша будућност
Trenutno na sajtu: 297       |       Podeli:
30.09.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - БК група већ 30 година сарађује са земљама бившег Совјетског савеза, Русијом, Украјином, Белорусијом, Казахстаном, Киргистаном, Азербејџаном, Туркменистаном,

Узбекистаном, оне су за нас изузетно важне, изјавио је народни посланик Драгомир Карић.

Према његовим речима, те земље, Србију ни са чим не условљавају да би ми могли да привређујемо, отварамо нова радна места, производимо и пласирамо нашу производњу на њихова тржишта. То је граница од 8.000 километара између Русије и Кине.

"Не слажем се ни саким ко говори да Европа нема алтернативу. Европа је добродошла, хоћемо ми у Европу, Русија нема ништа против да ми уђемо у Европу, али алтернатива увек има то је борба за живот. Српски народ је увек имао алтернативу, а то је слобода, рад сарадња са свима без обзира на расу, веру", рекао је Карић.

Он је приликом отварања складишног простора за воће у Миоковцима, истакао да је изизетно срећан да ничу овакви објекти.

"То је оно за шта се бори Влада Србије и њен председник који је у свом експозеу рекао да је свако геније ко отвори једно радно место", истакао је Карић.

"У Србији не гласа Европска унија већ српски народ који је по трећи пут изгласао СНС. Александар Вучић се води интересима Србије и српског народа. То што желе, да ми престанемо да сарађујемо са Русијом, од тога нема ништа. Преговори са Евро-азијским економским савезом то је за Србију божији дар. То је та алтернатива, ово нам доноси максималан развој пољопривреде и друге производње", навео је Карић.

Карић каже да нам не требају фабрика попут Фијата у којој ради само 13 одсто наших људи, а већина делова се производи у Италије.

"Вучић ће прекинути ту праксу, радићемо са онима са којима смо радили, то је арапски свет, афрички свет, централна Азија и нормално то је Русија, Кина и Индија. Наша Железара у Смедереву ради, иако су три у нашем региону затворене и то само због великог стрпљења Александара Вучића и вере да је то што ради добро", изјавио је Карић.

Сарадња Србије и Евро-азијског савеза је за наше пољопривреднике, грађевинаре и високе технологије изузетно добра, сматра он, наводећи да Србија има високу културу рада.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.164.791 посета
Тренутно на сајту: 297 посетилац(a)