Колапс у Љубовији: Снег нападао метар, поломљено 500 стубова, 1.000 домаћинстава без струје, тотална штета у воћњацима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Колапс у Љубовији: Снег нападао метар, поломљено 500 стубова, 1.000 домаћинстава без струје, тотална штета у воћњацима
Trenutno na sajtu: 776       |       Podeli:
21.04.2017 | 0 коментар(а)



Љубовија – Снег висине од једног метра, тотално је уништио воћне засаде у општини Љубовија, порушено је више од 500 стубова

на нисконапонској мрежи, због чега је више од 1.000 домаћинстава остало без електричне енергије, рекао је за Глас западне Србије председник општине Милован Ковачевић, додајући да је Љубовији хитно потребна помоћ.

"Очекујемо помоћ из Ваљева, која би требало да нашој електро пословници помогне око санирања кварова. Највећи проблем нам је око опреме и стубова којих немамо. Покушаћемо да од ЕД Лозница данас добијемо неке стубове, не знам да ли ћемо успети у току дана да санирамо све кварове", рекао је Ковачевић.

Према његовим речима, на подручју града снег пада, али се не задржава, међутим у местима која су на надморској висино већиј од 170 метара, снег достиже висину и од једног метра.

"Наша јавна предузећа су у мобилном стању још од јуче поподне. Рашчићавамо снежне падавине, обезбеђујемо превоз по приоритетима. Очекујемо да до краја дана, сви путеви првог и другог реда биду прочишћени", рекао је он.

Ковачевић каже да су под теретом снега потпуно страдали малињаци, купињаци, као и сво коштичаво воће.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.041.608 посета
Тренутно на сајту: 777 посетилац(a)