Првог дана децембра биће сунчано време 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Првог дана децембра биће сунчано време
Trenutno na sajtu: 332       |       Podeli:
01.12.2021 | 0 коментар(а)



Забелели су се врхови планина, а прве пахуље су пале и у нижим пределима - у Пожеги, Краљеву, Куршумлији, Димитровграду, Лесковцу, Грачаници.
Фото: ГЗС

Због падавина су клизави коловози, а ка планинским центрима обавезна је зимска опрема. Током ноћи понегде је на северу могућа слаба киша, а ујутру мало кише или снега може бити на истоку и североистоку Србије. Сутра током дана синуће сунце, а стиже и топлији ваздух. Највиша температура од 6 до 15 степени. Ипак, јутро ће бити хладно, понегде -5 степени.

Сутра се очекује топло време уз постепено наоблачење, после подне и ноћу на северу киша. Ветар слаб и умерен, на планинама и у кошавском подручју повремено и јак јужни и југоисточни, крајем дана у Војводини у скретању на северозападни. Најнижа температура од -2 до 8, највиша од 11 до 18 степени.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VREME PROGNOZA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.784.270 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)