СНП предлаже радну групу и мере против лажних вести 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
СНП предлаже радну групу и мере против лажних вести
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
17.06.2018 | 0 коментар(а)



Српска народна партија саопштила је данас да ће Влади Србије предложити да оформи посебну радну групу која би дефинисала мере

одбране за случајеве пласирања „лажних вести“ и вођења „специјалног рата“ против Србије.

„Наша земља се последњих недеља налази на отвореном удару „лажних вести“ (факе неwс) које се пласирају са циљем изазивања тензија, дестабилизације друштва и урушавања државног поретка Републике Србије“, навела је Српска народна партија у саопштењу.

Та странка напомиње да је термин „лажне вести“ већ годинама уназад заступљен у међународној заједници и да све више држава у свету, попут Велике Британије, Француске и Индије, планира доношење закона којима би пласирање „лажних вести“ било најоштрије санкционисано.

У саопштењу подсећају да је недавно и Русија била мета „лажних вести“, када је у Украјини пласирана вест о лажираној смрти руског новинара Аркадија Бабченка у Kијеву.

„Очигледно је да се Србија, као и Русија, налази на удару великог броја иностраних безбедносних структура које су спремне да учине све како би нашу земљу онемогућиле да води чврсту и одговорну политику заштите нашег територијалног интегритета и суверенитета по питању Kосова“, оценила је СНП у саопштењу.

ГЗС/Танјуг

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.303.833 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)