Милосављевић: За сада без Пријепоља у систему "Дубоко" 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Милосављевић: За сада без Пријепоља у систему "Дубоко"
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
20.01.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Директор Регионалног центра за управљање отпадом "Дубоко" Недељко Милосављевић, изјавио је да се општина Пријепоље, прошле године званично обратила



оснивачима овог центра, са захтевом да отпад из своје општине одлаже у "Дубоко".

"Општине Пријепоље, Нова Варош, Прибој и Сјеница, покушавају да оснују сличан регионални центар за одлагање отпада, међутим, појавио се одређени проблем. Пријепоље има проблема са одлагањем отпада, због чега су нам се обратили, али обратило нам се и Министарство пољопривреде са захтевом да покушамо да неђемо решење", рекао је Милосављевић гостујући у Дневнику западне Србије.

Он каже да су на састанку свих оснивача ЈКП "Дубоко", донете смернице на који начин би се могла прикључити и општина Пријепоље, ако је то једини излаз за њих.

"За сада нема даљих активности. Било каква одлука да се донесе, мора да прође процедуру код свих оснивача, односно скупштине градова и општина, што неће бити лак и кратак посао", истакаоп је Милосављевић.

Милосављевић је нагласио да је прогле године у депонију "Дубоко", одложено 80.000 тона отпада, додајући да су дуговања неких локланих самоуправа 150 милиона динара.

Комплетно гостовање Милосављевића можете погледати у наставку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.035 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)