Обрадовић: Србију пљачкају стране банке, тајкуни, страначки паразити 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Србију пљачкају стране банке, тајкуни, страначки паразити
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
22.03.2017 | 0 коментар(а)



Председнички кандидат покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас, на прес конференцији у Скупштини Србије, да Србију пљачкају стране банке,

тајкуни, страни инвеститори и партијски паразити” преко намештених тендера.

Србију пљачкају стране банке, које имају највеће каматне стопе у Европи и новац износе из земље, други велики пљачкаши су тајкуни, који не плаћају порез држави и дугују "стотине милиона за порез држави", и одређени број страних инвеститора, а највећа је "партијска пљачка Србије" рекао је Обрадовић.

Обрадовић је оптужио премијера Александра Вучића да са братом Андрејем и кумом Николом Петровићем има заједничка предузећа “преко којих перу паре и остварују екстра профит”.

Потпредседник Двери Предраг Митровић рекао да је од 2002. године до данас “проћердано” 128 милијарди евра народних пара.

Он је прецизирао да је од 2002. године до 2013. године из Србије нелегалним путем изнето 53.708 милијарди долара, и да је од 2008. до 2014. незаконито потрошено 59 милијарди евра о чему, како каже, сведочи извештај ДРИ.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.452.896 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)