ИНТЕРВЈУ – МАРИСТЕЛА БЕЛИЋ, МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР УТП „МОРАВА“ ЧАЧАК  


ИНТЕРВЈУ – МАРИСТЕЛА БЕЛИЋ, МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР УТП „МОРАВА“ ЧАЧАК
03.08.2013. 17:04 | 0 коментар(а)Чачак - Велики број посетилаца Сабора трубача у Гучи смештај потражи у околним местима, а једно од најозбиљнијих угоститешских предузећа је „Морава“ из Чачка, у чијим хотелима „Коле“, „Београд“ и „Ливаде“ још увек има слободних места.

О капацитетима којима располаже УТП "Морава" разговарали смо са Маристелом Белић, маркетинг менаџером овог престижног угоститељско-туристичког предузећа.

Којим капацитетима тренутно располаже УТП „Морава“?

Угоститељско-туристичко предузеће „Морава“ А.Д. Чачак, у свом саставу има три хотела, и то „Ливаде“, „Београд“ и „Коле“. Поред тога, компанија поседује и бројне ресторане, попут ресторана-пицерије „Пролеће“, пансиона „Здрављак“ у бањи Горња Трепча, „Плаже“ на језеру Међувршје, и нове туристичке атракције на подручју западне Србије, брод-ресторан „Свети Никола“, који је намењен крстарењу Овчарско-кабларском клисуром, на коме је потенцијалним гостима омогућено да уживају у, како природним лепотама, тако и у културно-историјским и верским знаменитостима клисуре, по којима је и позната.

Колико УТП „Морава“ прати захтеве тржишта и да ли су у том правцу спроведене неке иновације?

УТП „Морава“ стално ради на подизању квалитета својих услуга и сходно томе трудимо се да наше угоститељске трендове ускладимо са актуелним европским стандардима у овој обасти, и да одговоримо свим захтевима наших гостију. Ове године је комплетно завршено реновирање и санирање хотела „Ливаде“, где су адаптиране смештајне јединице, којих има 52, ресторански простор, санитарне просторије и атријум, који је веома атрактиван.

Поред тога, у хотелу „Ливаде“ нудимо и услуге бизнис и медија центра. Наиме, у нашој конгресној сали врло често се одржавају бројни семинари, конференције и едукације. Као успешни угоститељи имамо много понуда за тимбилдинге, где учесницима бизнис и медија центра оранизујемо и слободно време, како би уживали у туристичким потенцијалима нашег града.

Првенствено, како бисмо задовољили захтеве наших гостију, поред квалитетних класичних угоститељских услуга, у свим нашим објектима са смештајем (хотели „Ливаде“, „Коле“ и „Београд“) нашим гостима нудимо и организоване излете, и сходно томе формирамо понуде на бази дводневних, тродневних и вишедневних аранжмана, у зависности од потреба и захтева група.

Наравно, организовани излети се пре свега односе на презентацију туристичког потенцијала самог града Чачка, Овчарско-кабларске клисуре и бање Горња Трепча. Поред тога, на захтев туристичких агенција или пак индивидуалних гостију, ми организујемо и излете до Мокре Горе, где туристи имају могућност да се возе чувеним возом „Носталгија“ и веома успешно сарађујемо на том принципу, како са Шарганском осмицом, тако и са туристичким агенцијама, које су заинтересоване за те програме. Од прошле године велика атракција је и туристички брод „Свети Никола“, а гости су веома заинтересовани и брод напуштају са позитивним утисцима и искуством, а заинтересовани су и за туре крстарења, обиласке манастира и презентацију нашег заштићеног подручја.

Ове године смо успоставили сарадњу са трећим туроператером на свету, . Они су гости нашег хотела „Београд“ и користе ресторанске и услуге смештаја, као и организоване излете.

Некадашњем мотелу „Ливаде“ унапређен је статус, па сада овај туристичко-угоститељски објекат има статус хотела, шта то запшраво значи и шта исти нуди својим посетиоцима?

Након реновирања и адаптације овог хотела извршен је процес категоризације. Наиме, угоститељски објекат, мотел „Ливаде“, укатегорисан је у хотел са три звездице. У смештајном делу располаже са 52 смештајне јединице, два апартмана, породичне собе и наравно остале собе су конципиране као једнокреветне, двокреветне и трокреветне.

Како бисмо задовољили најшире захтеве наших гостију, што је и циљ нашег постојања, пре свега смо се трудили да ускладимо сву опремљеност смештајних јединица са њиховим потребама. Сходно томе, свака наша смештајна јединица у хотелу „Ливаде“ луксузно је опремљена, а потрудили смо се да пратимо савремене трендове и да у свакој смештајној јединици имамо и мини-бар, сеф, бежични интернет у сваком делу хотела, с обзиром да данашње потребе времена то и захтевају.

Оно што бих нагласила је да поред изузетне понуде смештајног дела хотела „Ливаде“ можемо понудити и остале услуге у оквиру хотела, а то су ресторанске, за организовање бројних манифестација, породичних славља, банкета, пословних ручкова и слично. Ту је и медија центар, као неизоставни део хотела, а сваком кориснику наших услуга на располагању је и пакет свих наведених услуга, што је наравно усклађено са одговарајућом ценом. Трудили смо се да у протеклом периоду извршимо модернизацију постојећих услуга и да што више радимо на увођењу иновативних пакета услуга, а сходно томе очекујемо и повећан тренд раста доласка и ноћења, како домаћих тако и иностраних гостију.

Ресторанска понуда хотела „Ливаде“ надалеко је позната и призната, пре свега по квалитету. Издвајамо широк избор хране из националне и интернационалне кухиње. Капацитет ресторана је до 450 места, а из ресторана се излази на прелепу летњу башту, која има капацитет до 200 места. Наравно, наше љубазно и професионално особље боравак у хотелу „Ливаде“ учиниће још пријатнијим.

И у хотелу „Коле“ су уведени новитети, у чему се они састоје?

Као и хотели „Ливаде“ и „Београд“ и хотел „Коле“ не изостаје са квалитетом и комплетном понудом која је намењена корисницима наших услуга. Сходно томе, ми смо у току ове године извршили процес реновирања смештајних јединица, а тренутно смо у процесу реновирања кухињског блока и ресторанског дела хотела. Смештајне јединице у овом хотелу такође су луксузно опремљене, према модерним принципима хотелијерства, а наравно и у овом хотелу располажемо свим савременим понудама које су намењене нашим гостима. Односе се на пакете понуда, на екскурзије, организоване излете, бизнис и медија центар и свакако опремљеност самог хотела усклађена је са потребама савременог госта.

Да ли све набројане иновације важе и за хотел „Београд“, најстарији активни угоститељски објекат у Чачку?

Ово је једини угоститељски објекат у Чачку категорисан са четири звездице. Располаже са смештајним капацитетом од 35 луксузно опремљених соба, и апартмана, ресторанском салом, кафаном, аперитив баром, бизнис и медија центром и са две летње баште. Једна башта се налази непосредно уз римске терме, и због тога је заиста импозантна и погодна за мање пословне ручкове, породичне ручкове и слично. Велика башта налази се на самом градском шеталишту.

Хотел „Београд“ је један од најпопуларнијих угоститељских објеката, не само у Чачку, већ и у целој овој регији. С обзиром да је то најстарији хотел у Србији, интересантан је по својој спољашњости, која је у стилу сецесије. Ентеријер самог објекта је потпуно реновиран и адаптиран и све смештајне јединице, као и целокупна наша услуга коју нудимо, прилагођена је потребама савременог госта.

Да ли је УТП „Морава“ спремно за Сабор трубача у Гучи?

За време одржавања Сабора трубача у Гучи већа је потражња за смештајним капацитетима у Чачку, самим тим и у угоститељским обектима УТП „Морава“ у сва три наша хотела. Последње три године неформална пракса је да се највише траже смештајни капацитети последња два дана одржавања сабора, обзиром да је то викенд. За сада имамо доста заинтересованих, како индивидуалних туриста, тако и организованих туристичких група из земље и иностранства.

Из иностранства, као и обично, навећа је потражња за смештајем за Сабор трубача од туристичких агенција из Словеније. Обзиром да се увек последњих дана пред сам почетак Сабора тражи лежај више, сугерисала бих свим нашим потенцијалним гостима да на време изврше резервације смештаја у угоститељским обејктима УТП „Морава“, јер поред добре атмосфере која ће их очекивати у Гучи, веома је битно да уживају у квалитетној услузи смештаја, коју ће засигурно добити у хотелима „Коле“, „Београд“ и „Ливаде“.

Све информације и резервације потенцијални посетиоци и гости могу добити на телефон 032/381-088.

 

Извор – Глас западне СрбијеПошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 
Предходни интервјуи

25.11.2013. 17:33
МЛАЂАН ДИНКИЋ: ОЧЕКУЈЕМ ИЗБОРЕ У ФЕБРУАРУ
 
06.11.2013. 20:47
ИНТЕРВЈУ - ЕДВАРД ЛУСИ СМИТ, ТЕОРЕТИЧАР УМЕТНОСТИ
 
07.10.2013. 16:28
ИНТЕРВЈУ - ДЕКАН АГРОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА ВЛАДЕТА СТЕВАНОВИЋ
 
06.10.2013. 13:49
ЈОВО БАКИЋ: КАКВЕ СУ НАШЕ ВОЂЕ
 
09.09.2013. 22:55
ИНТЕРВЈУ - ВЛАДИМИР ПУТИН
 
04.09.2013. 15:26
ДЕЛЕГАЦИЈЕ ПРОЛАЗЕ...
 
24.08.2013. 21:02
ТИЈАНИЋ : СРПСКА ЕЛИТА ИЗДАЛА ДРЖАВУ
 
03.08.2013. 17:04
ИНТЕРВЈУ – МАРИСТЕЛА БЕЛИЋ, МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР УТП „МОРАВА“ ЧАЧАК
 
31.07.2013. 15:15
ИНТЕРВЈУ – ПРЕДСЕДНИК ВЕЋА СССС ИВАЊИЦА, МАРКО ГЛАВИНИЋ
 
13.07.2013. 21:51
ПИРАЕУС БАНКА - ЈЕДИНСТВЕН КРЕДИТ, ШЕСТ МЕСЕЦИ БЕЗ РАТЕ !
 
03.07.2013. 08:59
МИШУЛА ПЕТРОВИЋ - ПОСЛЕДЊИ ИНТЕРВЈУ
 
24.06.2013. 00:22
ИНТЕРВЈУ – СРЂАН ЂУРОВИЋ, ДИРЕКТОР ПД „ЕЛЕКТРОСРБИЈА“
 
11.06.2013. 16:19
ИНТЕРВЈУ – ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА, МИЛОМИР ЗОРИЋ
 
10.06.2013. 18:09
СРЕТЕНОВИЋ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ
 
04.06.2013. 14:12
Џоел Скаузен: Нуклеарни рат је неизбежан
 
30.05.2013. 08:38
Ера америчке надмоћи приближава се крају?
 
26.05.2013. 11:06
БИХ ЈЕ ЂАВО ДРЖАВА
 
23.05.2013. 14:12
ЈАША АМУЛИ - НИ НЕМАЧКА НИЈЕ ИМАЛА ЈАСЕНОВАЦ
 
21.04.2013. 17:27
ИНТЕРВЈУ НЕДЕЉЕ: ЉИЉАНА БРАЛОВИЋ (47)ПЕСНИКИЊА ИЗ ПРАЊАНА
 
11.04.2013. 16:34
ИНТЕРВЈУ - МИРОСЛАВ ПЕТКОВИЋ, НАРОДНИ ПОСЛАНИК И ПОДПРЕДСЕДНИК ДСС
 
11.04.2013. 11:41
ГОВОР ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА
 
06.03.2013. 13:13
ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ У СКАДРУ НА БОЈАНИ
 
25.01.2013. 23:29
МИШУЛА ПЕТРОВИЋ – 20 ГОДИНА РАДА ТВ „ГАЛАКСИЈА 32“
 
23.01.2013. 16:21
ЧАЧАК, СРЕДИШТЕ СРПСКИХ ГУСЛАРА У ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈА
 
16.01.2013. 15:34
ИНТЕРВЈУ СРЂАНА СРЕЋКОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА РАВНОГОРСКОГ ПОКРЕТА
 
19.12.2012. 12:08
ВЕЉКО НЕГОВАНОВИЋ ОТВОРЕНО О СВЕМУ
 
16.12.2012. 09:22
СЛАВЕНКО ТЕРЗИЋ-СРБИМА НАМЕЋУ ИСТОРИЈСКУ КРИВИЦУ
 
12.12.2012. 17:54
СЕЛО ЉУБИЋ - ПОДВИГ У НАЈТЕЖИМ ВРЕМЕНИМА
 
01.12.2012. 13:00
ИНТЕРВЈУ БОШКА ОБРАДОВИЋА, СЕКРЕТАРА УО „ДВЕРИ“
 
29.11.2012. 09:09
ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА – ДОКЛЕ ЋЕ ДА НАС ПОНИЖАВАЈУ
 
22.11.2012. 14:34
ИНТЕРВЈУ ДРАГАНА КУЗМАНОВИЋА – ДОМИСА
 
11.11.2012. 14:23
ЧАЧАК - ИНТЕРВЈУ НАЧЕЛНИКА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ МИЛОВАНА ПЕТРОВИЋА
 
07.11.2012. 09:20
ЧАЧАК – ИНТЕРВЈУ МИРЈАНЕ ЂОКОВИЋ, ПОМОЋНИКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗА ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
 

 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
060 5000 150, 032 347 001

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 100.343.291 посета
Тренутно на сајту: 89 посетилац(a)