Отворен јубиларни 50. Србија рели 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Отворен јубиларни 50. Србија рели
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
23.09.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - У Ужицу је синоћ свечано отворен јубиларни 50. Србија рели, уз присуство публике и званица из земље и иностранства.

Председник Ауто мото Савеза Србије (АМСС) Мирко Бутулија захвалио се свим гостима, као и представницима страних клубова што су ту да заједно са домаћинима прославе овај јубилеј, а свим такмичарима пожелео пуно среће на стази у наредна два дана.

Он је истакао да је 50 година одржавања релија "импозантан" резултат и да постоји мало догађај са тако дугом традицијом.

Том приликом, Милораду Цвијовићу, је уручена захвалница за 40 година рада на успешном одржавању Србија релија.

Председник Међународне аутомобилске федерације (ФИА) Жан Тод обратио се присутнима видео поруком, нагласивши да је манифестација Србија рели постала престижна и симбол добро организованог релија, саопштио је АМСС.

"Ова манифестација је постала престижна и симбол добро организованог релија, који представља важан део ФИА Европског и Балканског рели трофеја. Пораст рели такмичења у региону је резултат професионализма и посвећености Ауто-мото савеза Србије, те бих хтео да се захвалим председнику Мирку Бутулији као и целокупном особљу и волонтерима који су својим радом допринели дугогодишњем успешном одржавању Србија релија", поручио је Тод.

Председник ФИА је нагласио и да безбедност мора бити приоритет, аплеујући на учеснике да се придржавају интрукција органозатора и судија, како не би себе и друге довели у потенцијално опасне ситуације.

Србија рели се бодује за Национални шампионат, шампонат Централно европске зоне, Балкански и Европски рели трофеј а ове године учествује рекордан број такмичара из Србије, као и велики број такмичара из Бугарске, Турске, Грузије, Словеније и Шведске.

Глас западне Србије/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.830.601 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)