Јеремић: Играм на победу, Вучић ће бити лидер опозиције 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Јеремић: Играм на победу, Вучић ће бити лидер опозиције
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
26.03.2017 | 0 коментар(а)



Председнички избори биће референдум о томе да ли су грађани, пет година после промена, задовољни својим животом, изјавио је

у интервјуу ФоНету председнички кандидат Вук Јеремић, истичући да се никада не би кандидовао да не верује да може да победи, уверен да ће кандидат владајуће коалиције Александар Вучић убудуће бити лидер опозиције.

"Председнички избори биће референдум са врло једноставним питањима - да ли сте задовољни својим животом, да ли живите боље него пре пет година, да ли мислите да су обећања која су вам дата испуњена, да ли су очекивања која сте имали 2012. године, када сте гласали за промене, испуњена", објаснио је Јеремић.

Он мисли да нису и да има много више оних који се тако осећају, због чега и верује да ће Вучића победити у другом кругу.

Јеремић напомиње да ово, на неки начин, јесу избори за лидера опозиције и предвиђа да ће то бити Вучић.

Данас је питање само ко има највише капацитета да се супростави кандидату режима у другом кругу и ко има ту могућност да скупи подршку са свих страна и да, у политичком смислу, нокаутира Вучића у другом кругу, рекао је Јеремић, који мисли да је то управо он.

Јеремић најављује да ће бити председник Србије у којој "коначно почиње" да влада право и да се поштују закони, у којој више неће бити грађана првог и другог реда, на основу тога да ли су чланови владајуће странке или нису.

За истраживања јавног мњења, Јеремић тврди да не одражавају реално стање, већ да утичу на јавно мњење.

"У супротном, не би било никаквог разлога за тако оштру кампању режима против мене, а сви ресурси се употребљавају, не бирају се средства и та кампања је усмерена искључиво на мене", оценио је Јеремић.

То је зато што и они јако добро разумеју да сам ја једини кандидат који има капацитет да победи Вучића у другом кругу, објаснио је Јеремић и предвидео да ће бити другог круга.

Упитан да ли су напади на њега последица оптужби које износи о премијеровом брату, Јеремић је одговорио да је Андреј Вучић један од најмоћнијих људи у Србији и један од главних организатора у Српској напредној странци (СНС), што га чини легитимном темом у кампањи.

"Конкретне ствари за Андреја Вучића чувам за ТВ дуел, између два круга, са његовим братом Александром", најавио је Јеремић, који сматра да је Србија ауторитарно друштво.

ФоНет




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.827.026 посета
Тренутно на сајту: 431 посетилац(a)