Костић: Успели смо и у овом послу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Костић: Успели смо и у овом послу
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
26.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Ауто Чачак комерц, ћерка фирме Ауто Чачак, која се бави теретним програмом Ивеко, данас обележава 15 година успешног пословања.

Власник компаније Миленко Костић, рекао је да се годишње прода око 300 јединица, великих, средњих и малих Ивеко камиона, као и да успех компаније чине и поштовање купца и добар сервис. Сваке године се Ауто Чачак комерц одваја за нова проширења и улагања.

"Надамо се да ће та цифра расти поготову отварањем новог центра у Новом Саду за 15 дана. Он ће чинити наш четврти продајни објекат у Србији", рекао је Костић.

Он је додао да део посла није само продаја више камиона већ и да будемо хумани.

"Када год правимо неки јубилеј и прославу трудимо се да помогнемо и нашем граду, али и Србији. Тако ћемо овог пута поклонити један санитет болници и Дому здравља као и новчана средства од 500.000 динара чачанском породилишту", навео је Костић.

Са оца на сина, бивши и садашњи директор, Драгојло и Средоје Пртењак, фото: Глас западне Србије

Генерални директор Ауто Чачак комерца Средоје Пртењак, казао је да је великим ентузијазмом и подршком колега успео да прошири продајне капацитете и број запослених у овој компанији.

Он је додао да је трећи у низу директора Ауто комерца, после Адама Трифуновића и свог оца Драгојла Пртењака на чије је место дошао.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић који је до пре годину дана био део ове фирме, рекао је да се она развијала постепено, прво у Чачку па у осталим центрима.

"Оно што је битно не само за Ауто Чачак комерц већ и за Ауто Чачак да су друштвено одговорне не само за своју заједницу већ и према свом граду Чачку. Пре свега у инвестирање у младе кадрове, едукацију свуда по свету, јер не може се заостајати за технолошким развојем", рекао је Тодоровић.

Председник Савета за привреду града Чачка Милисав Новичић, фото: Глас западне Србије

Милисав Новичић власник предузећа "Унипромет" и председник Савета за привреду града Чачка честитао је на јубилеју који је Ауто Чачак комерц постигао својим радом.

"Моја компанија је напустила Мерцедес, Волво и окренула се Ивеку и Шкоди, због квалитета. У наредним годинама ћемо повећати сарадњу", рекао је Новичић.

Он је истакао да као председник Привредног савета прати привредну климу и зна да ће бољи дани доћи за Чачак, само је потребно мало стрпљења.

Миленко Костић власник Ауто Чачка и Милисав Новичић власник Унипромета, фото: Глас западне Србије

Према његовим речима млади треба да помогну, стручан кадар је неопходан, јер успех зависи од квалитета, струке и науке.

Компанија Ауто Чачак комерц у овом тренутку запошљава 740 радника.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.937.417 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)