Стеже мраз на крају зиме 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Стеже мраз на крају зиме
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
24.02.2018 | 0 коментар(а)



Од овог викенда стижу нам права зима и хладни дани са мразевима, ветром и снегом. Како из Републичког хидрометеоролошког завода кажу,

од недеље ће већи део земље захватити ледени талас, па ће температуре бити за шест до девет степени испод просека за ово доба године. Најхладније биће у југоисточној и југозападној Србији, Димитровграду и Сјеници, где ће температура силазити и до 19 испод нуле.

У суботу се очекује претежно облачно време, на северу суво, а у осталим крајевима киша, суснежица и снег. Температуре од минус два до највиших дневних шест степени. Јако захлађење стиже у ноћи између суботе и недеље, са снегом, ветром и падом температуре за шест до девет степени.

Тако ће осванути ледена недеља са јутарњих осам испод нуле, а највиша дневне температуре неће прелазити у плус.

- Ледени талас трајаће до 2. марта - каже Бранко Бијелић, из РХМЗ. - Најхладније ће бити по котлинама југозападне Србије. У том периоду јутарње температуре биће од минус 14 до минус 19, а највиша дневна биће од минус седам до минус три. У овом периоду падаће снег.

Извор: Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.880.693 посета
Тренутно на сајту: 473 посетилац(a)