Лидер Нове Србије: Вагам између Николића и Јеремића 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Лидер Нове Србије: Вагам између Николића и Јеремића
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
22.01.2017 | 0 коментар(а)



Лидер Нове Србије Велимир Илић који је уз салву увреда окренуо леђа својим дојучерашњим коалиционим партнерима из Српске напредне странке

и премијеру Александру Вучићу, открио је да нас у данима и недељама који следе очекује низ невероватних догађаја и да буквално од њега може да се очекује неочекивано.

Све то, како сазнаје “Ало!” биће, највероватноје, везано за његов прелазак у неко ново јато, и тицаће се тога кога ће подржати на председничким изборима.

- Многе врло интересантене ствари ће се издешавати у наредном периоду. Не могу да вам наговестим ништа, видећете - рекао је Илић за “Ало!“. Упитан да ли има истине у томе да се сатао са Јеремићем и да планира да пређе код њега, Илић нам је рекао да новине ових дана свашта пишу, и да “подгузне премијера“ свашта причају. На конкретно питање није одговорио, али ни демантовао наша сазнања. Међутим, додао је да ће се председничким изборима бавити веома озбиљно.

Зорана се шминка, а ја сам природно леп!

Одговарајући на то што је потпредседница Владе Зорана Михајловић рекла да сматра да му је време да иде у пензију, Илић у свом маниру каже да не треба она да се брине о његовој пензији. - Зорна не воли праве мушкарце, она воли више неке друге. Не мора она да се брине о мојој пензији. Ја много боље изгледам од ње у овим годинама, ако ја морам да идем у пензију, онда она мора у инвалидску. Нек ургира за њу пошто ја много боље изгледам од ње, тако ми људи кажу, али ја не правим фризиру, не дајем много пара на шминку ја сам природно леп. Ја њу иначе много ценим и поштуујем, она ми је отворила очи јер је направила најбољи извештај о раду Коридора -завршио је Илић.

Ни на наше питање да ли ће подржати можда Томислава Николића на изборима, није дао конкретан одговор.

- Нова Србија ће се определити ћим очистимо наше редове. Размишљаћемо пуном паром о председничким, а кога ми нацентрирамо на тим изборима, тај ће бити председник, увек је тако било и биће - рекао је он за наш лист и додао да спрема да објави многа поверљива документа, које је како каже проучавао ових дана.

Политички аналитичат Бранко Радун, уверен је да Илић ових дана мери кога би му најисплативије било да подржи.

- То што највљује да ће се свашта десити вероватно се односи на саопштавање кога ће подржати, а по мом мишљењу ту ће бити или Вук Јеремић или Томислав Николић, што би било јако занимљиво. Јеремић би га узео, јер иако му то неће много донети, значиће му као свака врста подршке јер тај један посто може му помоћи за прелазак у други круг да претрчи можда Шешеља. Видимо да је Илић објавио неку врсту тендера кога ће он подржати. Па ко обећа више он ће на његову страну. Не само он, сада је време трговине ко ће кога подржати, а ово делује као најотворенији позив - каже Радун.

Чеда једва чека да ме замени у скупштинској већини!

На питање шта ће се дешавати у Парламенту и да ли ће НС урушити владајућу већину, Илић одговара: - Направићемо добар клуб, без обзира ако неко оде, нема никаквих проблема за нас. Ту видим ево Чеда чека у реду да га неко прими, расправља се о Коридорима као да се разуме, има дуговања па неко му обећао да ће да му санира - наводи он.

Ало/Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.778.193 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)