Пред одборницима средњорочни и дугорочни планови предузећа 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пред одборницима средњорочни и дугорочни планови предузећа
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
25.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На седници Скупштине града Чачка, која је заказана за сутра, одборници ће разматрати предлоге одлуке о давању сагласности

на средњорочне и дугорочне планове стратегије развоја јавно комуналних предузећа "Дубоко" из Ужица, предузећа за грејање "Чачак", "Водовод", "Моравац" из Мрчајеваца.

Одборници би требало да дају сагласност и на средњорочне и дугорочне планове стратегије развоја ЈКП "Комуналац", "Градско зеленило", "Паркинг сервис" и ЈП "Градац".

На дневном реду ће се наћи и предлог о условима и начину суфинансирања уређења фасада зграда у екстра зони града, предлог одлуке о путевима, као и предлог о јавном линијском и приградском превозу путника и одређивању аутобуских стајалишта.


Пред одборницима ће се наћии и предлог одлуке о увиђењу самодоприноса за Месну заједницу Прислоница, као и измене одлуке о образовању Градског штаба за ванредне ситуације на територији Чачка.

Почетак седнице је у 10:00 сати.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.275 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)