Посао за 53 лица преко јавних радова 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Посао за 53 лица преко јавних радова
Trenutno na sajtu: 373       |       Podeli:
04.06.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Буџетом Општине Нова Варош за 2020. годину планирано је 8.500.000 динара

за спровођење мера активне политике запошљавања. Према потребама тржишта рада, потребама послодаваца и анализом расположиве радне снаге, подржавају се следеће мере: самозапошљавање, стручна пракса, организовање јавног рада и подршка послодавцима у запошљавању категорија теже запошљивих лица.

Ове мере се подржавају кроз Локалне акционе планове запошљавања неколико година у назад. У 2020. години, Општина Нова Варош је издвојила 8.000.000 динара за спровођење јавних радова. Овогодишњи јавни радови се у потпуности финансирају из буџета локалне самоуправе. На основу јавног конкурса и потреба послодаваца из јавног сектора додељени су уговори за 53 лица са евиденције НСЗ.

Јавни радови ће започети од петка 5. јуна 2020. године и трајаће четири месеца.
Општина Нова Варош и НСЗ ће организовати јавне радове са следећих осам послодаваца: ПУ „Паша и Наташа“, ТО „Златар“, ЈП „3. септембар“, Библиотека „Јован Томић“, ДК „Јован Томић“, Дом здравња Нова Варош, СРП „Увац“ и Општинска управа Нова Варош.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos javni radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.576 посета
Тренутно на сајту: 374 посетилац(a)