Обрадовић: У Чачку ће "пасти" и Александар Вучић 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Обрадовић: У Чачку ће "пасти" и Александар Вучић
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
28.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и одборник Двери у скупштини града Чачка, Бошко Обрадовић, поручио је данас премијеру Србије и лидеру Српске напредне странке (СНС)

Александру Вучићу, да су много већи од њега покушавали да сломе кичму Чачку и да нису успели.

"Овде је пао и Слободан Милошевић, овде су пали и многи други који су мислили да су велики, много паметни, да су јаки и да могу да руше Чачак. Овде ћа пасти и Александар Вучић", поручио је Обрадовић у изјави новинарима пред почетак седнице Скупштине града.

Обрадовић, који је, како каже, једини председнички кандидат ван Београда, упитао је шта је Чачак крив СНС, да ли збот тога што је ово бунтовнички, слободарски, опозициони град, због тога што су грађани Чачка дали 25 одсто на изборима Дверима или због тога што је он председнички кандидат из Чачка.

Он је реагујући на затварање више угоститељских објеката у Чачку, рекао да је бесмислено да Скупштина града ћути док "извесне инспекције вршљају по граду и затварају наше приватне предузетнике и њихове радње".

"Све би то било у реду да је исти аршин према свима. Нико од нас није против инспекцијског надзора, над радом свих фирми у Србији, али не може селективно. Не може да у страну банку није ушао нико од њиховог доласка у Србију и да остварују екстра профит на грбачи овог народа. Не може страни инвеститор да не плаћа порез на остварену добит у Србији, не може да тајкуни имају стотине милиона динара неплаћеног пореза, а да силу спроводите на малим и средњим фирмама, на породичним предузећима на чачанским привредницима", изјавио је Обрадовић.

Када покажете своју силу, своју правду и своју моћ, каже он, на тајкунима, банкарима, страним фирмама, које нас пљачкају, онда сте добродошли и у Чачак и затворите све који не плаћају порез и који не раде како треба.

"Немогуће је да су у свим другим градовима Србије полицајци поштени, једини у Чачку непоштени. Немогуће да више нигде нема мита и корупције у саобраћајној полицији изузев у Чачку. Немогуће да сви кафићи и кафане у другим градовима послују поштено изузев обих у Чачку", нагласио је Обрадовић.


Обрадовић: У кампањи сам од септембра

Лидер Двери каже да је у кампањи од септембра, интензивирано од Српске нове године, да је већ обишао већи део Србије, додајући да у званичну кампању креће оног тренутка када буде проглашена његова председничка кандидатура од стране Републичке изборне комисије.

Према његовим речима, опозција треба да стане у један фронт против нове изборне крађе коју спрема Александар Вучић, против свих врста изборних нерегуларности и манипулације и то је нешто што тражимо од свих опозиционих председничких кандидата да седнемо, разговарамо, договарамо се и сви заједнички наступимо против ове власти.

Он је рекао да води интензивне разговоре са свим лидерима опозиције и очекује да ће ових дана заједнички наступити и рећи пуну истину о свим изборним нерегуларностима које се већ дешавају и које нас тек чекају.

"Највећи од њих је пописивање сигурних гласова по јавним предузећима и установама где је сваки запослени у јавном сектору Србије обавезан да скупи 20 сигурних гласова за СНС", закључио је Обрадовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.375.796 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)