Јагуар Ланд Ровер забележила је најбоље продајне резултате у својој историји 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јагуар Ланд Ровер забележила је најбоље продајне резултате у својој историји
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
14.01.2017 | 0 коментар(а)



Јагуар Ланд Ровер, водећи британски произвођач врхунских луксузних возила остварио је своју најбољу продају икада на глобалном нивоу у протеклој 2016. години,

продавши више од једног аутомобила сваког минута у својим малопродајним објектима од 583.313 возила, што је за 20% више у односу на претходну годину. Овакви резултати крунисани су са 201 наградом, укључујући и проглашење за највећег произвођача возила у Великој Британији.


Европа је највећи продајни регион компаније у 2016. години са продајом од 138.695 возила, што је за 26% више у односу на прошлу годину. Малопродаја је порасла за 31% у Кини, 25% у Северној Америци и 17% у Великој Британији. Ово је седма узастопна година раста продаје са скоро утрострученом малопродајом у односу на 2009. годину. Продаја у децембру је порасла за 12% у односу на исти месец прошле године, са малопродајом од 55.375 возила.


Ланд Ровер има рекорних 434.583 продатих возила у малопродаји што је до 8% више у односу на 2015. Претходни Дисковерy модел је ушао у рун-оут фазу, што значи да је продаја мало опала јер нови Дисковерy модел стиже у фебруару 2017. године. Најбоље продавани модел године био је ДисКоверy Спорт, 122.460 возила што је око 76%. Уочљива је и продаја Ранге Ровер Евоqуе и Ранге Ровер Спорт од укупно 200.245 возила.


У децембру 2016. Јагуар Ланд Ровер лансирао је пети узастопни програм „Young Women in the Know, како би помогао будућим женским приправницама у раду на њиховим инжењерским вештинама, знању и искуству. Јагуар Ланд Ровер женска радна снага је порасла са 9% на 11% током протекле четири године захваљујући иницијативи попут ове. У 2017. ЈЛР ће наставити да ради на овом пројекту како би привукао више женских талената. 

Чачанин води продају за Србију

Чачнско предузеће ,,Бавариа Моторс" потписало је ексклузивни уговор са реномираним британским произвођачем аутомобила, компанијом  Јагуар Ланд Ровер и Ранге Ровер, чиме је постало  генерални увозник  на територији целе Србије за једне од најпознатијих марки аутомобила у свету.

Овлашћени сервис  и продајни салон налази се у Београду на Зрењанинском путу 11, али  ће према најавама Бавариа моторс  веома  брзо изградити дилерску мрежу у свим већим местима у земљи, међу којима и Чачку.

Овај посао  чачанско предузеће чији  је власник Остоја Мијаиловић, добило је као најповољнији понуђач на међународном тендеру у трци  са 10  великих дилерских предузећа из Србије.

гзс/Извор: ПР Бритисх Моторс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.459.335 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)