Теретана под ведрим небом 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Теретана под ведрим небом
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
19.06.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош – У оквиру спортског комплекса у Насељу свечано је отворена модерна теретана

на отвореном чију су изградњу и опремање Министарство омладине и спорта и Општина Нова Варош помогли са 2,1 милион динара. Теретана, смештена изнад кошаркашког терена „Немања Недовић“ има 11 справа за вежбање. Њена изградња осмишљена је у оквиру пројекта „Тренингом се докажи и рекреацију покажи“, коју је реализивало општинско одељење за локални економски развој, изградњу и пројектовање и Kанцеларија за младе.

"Искрено се надам да ће ова теретана послужити свима нама, тако што ћемо своје слободно време моћи да проводимо на једном оваквом месту уз рекреативне активности. Такође, желела бих да ставим акценат да смо сви ми одговорни за очување теретане, као и осталих садржаја у нашем граду, како би их и будући нараштаји наследили", казала је координаторка Kанцеларије за младе Александра Тодоровић.

Теретану је симболично у рад пустио први човек општине Радосав Васиљевић. Он је навео да је ово само почетак улагања у сегменту спортског туризма.

"Теретана на отвореном биће на добробит деце, спортиста и рекреативаца. Она је само први пројекат који реализујемо током летњих месеци у нашој општини. Ускоро креће и изградња фудбалског терена на Златару", истакао је Васиљевић.

Након што је отворена теретана, на градском тргу је одржан јавни тренинг, у оквиру пројекта „Активна Србијa", на ком је више стотина рекреативаца вежбало.

Пројекат Активнија Србија има задатак да подигне свест грађана о значају физичке активности, о томе колико је она важна за очување здравља, и колико, на крају крајева, доприноси лепшем и здравијем животу.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NOVA VAROS TERETANA OTVARANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.155.732 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)