Међународно такмичење спортског плеса у Чачку 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Међународно такмичење спортског плеса у Чачку
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
29.04.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - WDSF International Serbia Open - Čačak Trophy се одржава по други пут у организацији

Плесног савеза Србије и плесног клуба „Луна”. Ово такмичење је уврштено у такмичарски календар и на бодовној листи светске плесне федерације World DanceSport Federation, а под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

„Прошлогодишње такмичење било је одржано 5. и 6. јуна у специфичним околностима и са доста потешкоћа због пандемија Ковида 19 и ограничења која су тада била на снази.

Међутим, и поред свих потешкоћа, такмичење је било веома успешно и у град на Морави довело стотине такмичараспортског плеса из целог света, тачније преко 25 земаља имало је своје представнике. Ти подаци указују на значај и величину овог такмичења које је прошле године било највеће на Балкану”, рекао је за Глас западне Србије Дарко Вујаковић из плесног клуба „Луна”.

Овогодишње такмичење „WDSF International Serbia Open 2022 - Čačak Trophy 2022”, биће одржано 7. и 8. маја у Спортској хали ШОСО „1. Новембар”, и овог пута се очекује значајно већи број земаља учесника, уз наступ најбоље рангираних светских плесача.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


plesni klub luna medjunarodno takmicenje cacak darko vujakovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.362.222 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)